Wednesday, February 15, 2006



An aquarella I did last summer 2005.

4 comments:

Anonymous said...

Joe sebas como te lo curras

Un saludo, cuidate

Xevi said...

M'encanta aquest dibuix. És de quan vas anar a Grècia, oi?

Sebhary said...

Gracies xevi! si, es de quan vaig anar a Grècia.
A la meitat del camí de terra per anar a l'hotel (uns 7 kilometres entre l'hotel i la platja) estava el cotxe aquest. Cada dia que passávem davant (en cotxe), el volia dibuixar pero els meus pares i el meu germà preferien anar a la platja (...el que era mes normal). Llavors el penúltim dia abans de marxarnos de l'illa vaig anar a l'encontra del cotxe abandonat a peu, amb el meu carnet de dibuix i una mica d'aquarella. Uns 4 kilometres. (es poc, pero m'hauria agradat tenir ja el carnet de conduir en aquests moments per anar hi en cotxe!!)
Désprés vaig passar unes 3 horetes dibuixan i pintan el cotxe abandonat sota el sol (amb la calor que feia casi atrapo una insolació!
Quan passaven cotxes en el camí(en va passar 2 o 3 en 3hores) la gent em mirava amb una cara!! ahaha! devien ppensar aquest tiu esta boig: té un munt de llocs i platjes per visitar i, en ves de prendre el sol a la platja es perd en un camí ple de pols i pinta un cotxe abandonat super lleig! Pero l'aquarella sempre es maca, encara que pintis basures. ahaha!

Xevi said...

Va valer la pena, doncs, perquè el dibuix és magnífic!